Uitleg Cabotage Containers

Bent u geïnteresseerd onze nieuwe- of gebruikte containers voor transport van locatie naar locatie te gebruiken ?

Regelmatig bieden wij vanuit havens in Noord-Europe containers voor vrij gebruik van haven naar haven, voornamelijk naar Noorwegen en Zweden. De Handlingkosten op de depots zijn voor onze rekening, en de containers worden in Wind- Waterdichte conditie met geldige CSC plaat aan de gebruiker vrijgesteld. Wij verwachten de containers in dezelfde conditie terug bij het door onze klant aangewezen depot in de plaats van bestemming.

Mocht er bij inlevering van de containers toch schade aan de container vastgesteld worden, is de gebruiker hiervoor aansprakelijk, en zullen we een reparatiebestek insturen ter authorizatie.

Omdat deze dienst zowel voor de gebruiker als voor ons voordelen heeft, komen we alleen met een reparatiebestek indien het wat zwaardere schades betreft, die de verkoopprijs van de container beinvloed. Kleinere schades worden over het algemeen niet in rekening gebracht.

Alhoewel in de eerste alinea Noorwegen en Zweden genoemd worden, zijn wij ook geinteresseerd om containers van en naar andere bestemmingen opvraag te ontvangen cq te versturen.

Nederland

Nederland

Rotterdam

België

België

Antwerpen

Duitsland

Duitsland

Hamburg
Bremen

Noorwegen

Noorwegen

Oslo
Kristiansand
Moss
Stavanger
Orkanger
Ålesund

Zweden

Zweden

 Helsingborg