Sponsoring

Het management van Wilbert Trading BV voelt zich verplicht lokale sportverenigingen waar mogelijk te ondersteunen.

Inmiddels ondersteunen wij al ongeveer 15 jaar de lokale voetbalvereniging v.v. Excelsior Maassluis. Deze voetbalvereniging heeft als doelstelling op een zo hoog mogelijk amateurniveau in de Nederlandse voetbalcompetitie te presteren, en deze weg hebben ze afgelegd via Eerste-, Hoofd-, Topklasse en na de doorgevoerde verandering in de voetbalpiramide, nu in de Tweede Divisie. 

Het seizoen 2015-2016 sloten zij af met het behalen van het Algeheel Kampioenschap van Nederland, het allerlaatste amateurkampioenschap, 

bannernieuw.png
IMG_7898.jpg

Trotse sponsor

Uiteraard mocht de trotse sponsor met de kampioenschaal 2015-2016 op de foto, zie hier naast Michael Mastenbroek .

Sponsorgeschiedenis

In 2002 werd Michael lid van v.v. Excelsior Maassluis, en werden wij, Wilbert Trading BV, benaderd om lid te worden van de SBC v.v. Excelsior Maassluis.
Deze stichting heeft als doelstelling de voetbalvereniging waar dan ook te ondersteunen om op het hoogst mogelijke niveau van de nederlandse voetbalcompetitie deel te nemen. Aanvankelijk werden wij als bedrijf lid, met sponsorbord, en in de loop van de tijd is dit alles beetje bij beetje uitgebreid.

Toen een shirtsponsor aangaf te willen stoppen met hun sponsoring, zijn wij ingestapt, en zijn wij reeds jaren shirtsponsor van de Selectie.

Deze shirtsponsoring wordt vanaf het aankomende seizoen 2017-2018 uitgebreid naar alle teams van de vereniging, en zal elke speler van elk team ons logo op de rug hebben.

Overige Sponsoring

Waar mogelijk ondersteunen we ook andere projecten. Echter, wij worden zo frequent benaderd dat wij elk project afzonderlijk afwegen. Mondelinge sponsortoezeggingen worden nooit gedaan, elke toezegging wordt schriftelijk bevestigd.